Medikad EPD software
voor fysiotherapie

EPD software voor fysiotherapie

Medikad is dé EPD software voor fysiotherapie praktijken. Gebruiksvriendelijk en voordelig. Uw patiëntendossiers en financiële praktijkadministratie beheert u moeiteloos met de aanpasbare instellingen en handige selectiemenu’s. Medikad is op maat ingericht voor fysiotherapiepraktijken, inclusief vragenlijsten als PSK, VAS, NRS. Vraag een demo aan en ervaar zelf hoe eenvoudig u uw EPD en praktijkadministratie bijhoudt met Medikad.

Complete praktijkadministratie op maat

Kiest u voor Medikad, dan krijgt u een compleet pakket voor uw EPD en praktijkadministratie. Ontworpen voor fysiotherapiepraktijken. Koppelingen met beroepsinstanties en andere handige functies zijn inbegrepen. Ook een onbeperkt gebruik van onze helpdesk. Koppel uw boekhoudpakket en u heeft een compleet EPD en praktijk-administratie pakket in één. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw fysiotherapiepraktijk? Neem contact op voor een demo.

afb Eenvoudig declareren naar verzekeraar en patiënt

afb Met meetinstrumenten zoals PSK, VAS en NRS

afb Afspraakbevestiging via e-mail en SMS

afbPraktijkadministratie met koppeling naar boekhoudprogramma’s

afbKoppeling met Google Agenda

afbKoppeling met Zorgmail, CQ-Index en Zorgvergoeding

Voorbeelden Medikad EPD voor Fysiotherapie

Geraldine Otter
Geraldine OtterFysiotherapeut
Lees verder
"Na het bekijken van de website heb ik de proefversie aangevraagd en met name de helpdesk heeft me doen besluiten door te gaan met Medikad. Ik weet zeker, hoeveel klanten MadeWare ook krijgt, het bedrijf blijft oog houden voor de kleine ondernemers en het persoonlijke aspect.”
Andrea van der Sluis
Andrea van der SluisFysiotherapeut
Lees verder
“Wat betreft de helpdesk, daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn, die is gewoon super. De personen van de servicedesk zijn allemaal vriendelijk. Toen ik het programma nog niet goed kende, werd er alle tijd voor me genomen. Maar ook wanneer ik nu bel, wordt er meteen met mij meegekeken.”​
Previous
Next

Demo aanvragen?

Wij nodigen u graag uit voor een demo met een van onze medewerkers. Op deze manier kunt u zien of Medikad aansluit bij uw wensen. Daarnaast bieden wij ook onze software 3 maanden gratis aan. U krijgt dan de volledige versie met alle functionaliteiten tot uw beschikking. Laat hieronder uw contact gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapiepraktijk starten?

Wilt u uw eigen fysiotherapiepraktijk starten? Kijk voor tips en informatie op onze pagina ‘Fysio Praktijk Starten‘ of download de Checklist. Veel handige weblinks naar beroepsorganisaties, Vecozo, kwaliteitsregisters etc. vindt u op Praktische links fysiotherapie

Medikad software op de Mac?

Medikad is in feite een Windows applicatie, maar er zijn meerdere opties om Medikad vanaf uw Mac te gebruiken. Lees voor meer informatie verder op ‘Medikad op de Mac‘.

Koppelingen met onze fysio software