Medikad EPD software
voor de fysiotherapie

Medikad: Fysiotherapie Software: Efficiëntie voor Uw Praktijk

Bij Madeware begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee fysiotherapiepraktijken dagelijks worden geconfronteerd. Het beheren van patiëntendossiers, het plannen van afspraken, het stroomlijnen van facturering en het waarborgen van een soepele workflow zijn essentiële aspecten van een succesvolle praktijk. Daarom hebben we Medikad ontwikkeld die specifiek is ontworpen om fysiotherapeuten te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige zorg en het optimaliseren van hun operationele efficiëntie.

Medikad is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak, aanpasbaarheid en uitgebreide functionaliteit. Of u nu een kleine praktijk runt of een grotere kliniek beheert, onze software is flexibel genoeg om te voldoen aan uw specifieke behoeften en groeipotentieel.

EPD

Ons EPD volgt de KNGF-richtlijnen en biedt flexibiliteit voor aanpassingen. De vele meetinstrumenten geeft u een uitgebreide patiëntbeoordeling. Door de sjablonen, schrijft u snel een brief naar de verwijzer.

Communicatie

Verbeter patiëntbetrokkenheid met e-mail, afspraakbevestigingen. Veilig contact met de huisarts via Zorgmail en/of Zorgdomein. Berichten worden direct gekoppeld aan de patiënt en traject.

Financiën

Eenvoudig facturen naar verzekeraars en patiënten, administratie snel te doen via import bankgegevens. Medikad leert van u en vult alles al voor u in. Een naadloze integratie met boekhoudsoftware.

Rapportage

Krijg waardevolle inzichten met overzichtelijke rapporten voor uw BIG-registratie, urenverantwoording, spiegelinformatie, financieel jaaroverzicht en kwaliteitsmetingen zoals LDF en PREM.

Uw Praktijk in Goede Handen: Medikad’s Betrouwbare en Intuïtieve Software

fysio_pic1

Gebruiksgemak:
Medikad biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om het systeem te leren en te gebruiken, zelfs voor nieuwe gebruikers.

Betrouwbare ondersteuning:
Onze toegewijde ondersteuningsteams staan altijd klaar om te helpen bij vragen, problemen of training, waardoor u snel en efficiënt kunt werken zonder onderbrekingen.

Veiligheid en naleving:
Medikad zet zich in voor de hoogste normen op het gebied van gegevensbeveiliging en naleving van privacyvoorschriften, zodat u met een gerust hart kunt werken, wetende dat uw gegevens veilig zijn.

Flexibiliteit en schaalbaarheid:
Of u nu een kleine praktijk of een grotere kliniek heeft, Medikad past zich aan uw behoeften aan en groeit met uw praktijk mee, met flexibele opties en schaalbare functies.

Persoonlijke Service: MadeWare staat voor U klaar

“Bij MadeWare gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het leveren van uitstekende software. We streven ernaar om er echt voor onze klanten te zijn, vanaf het allereerste begin tot lang nadat de software is geïmplementeerd. Of u nu hulp nodig heeft bij het opstarten van uw praktijk of ondersteuning zoekt bij administratieve uitdagingen, onze service desk staat voor u klaar. Belangrijk is dat wij geen extra kosten in rekening brengen voor onze ondersteuning.”

Geraldine Otter
Geraldine OtterFysiotherapeut
Lees verder
"Na het bekijken van de website heb ik de proefversie aangevraagd en met name de helpdesk heeft me doen besluiten door te gaan met Medikad. Ik weet zeker, hoeveel klanten MadeWare ook krijgt, het bedrijf blijft oog houden voor de kleine ondernemers en het persoonlijke aspect.”
Andrea van der Sluijs
Andrea van der SluijsFysiotherapeut
Lees verder
“Wat betreft de helpdesk, daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn, die is gewoon super. De personen van de servicedesk zijn allemaal vriendelijk. Toen ik het programma nog niet goed kende, werd er alle tijd voor me genomen. Maar ook wanneer ik nu bel, wordt er meteen met mij meegekeken.”​
Marjoke Nazari
Marjoke NazariFysiotherapeut
Lees verder
“Met veel programma’s heb ik gewerkt, o.a. Fysiologic, Roadmap en nog wat kleinere maar Medikad werkt gewoon goed, niet teveel gedoe….Medikad is een gebruiksvriendelijk programma. De schermen zijn overzichtelijk en de opzet van het EPD is eenvoudig. Bij andere programma’s blijf je maar bezig met klikken.

Fysiotherapiepraktijk starten?

Bent u klaar om uw passie voor fysiotherapie om te zetten in een bloeiende praktijk, maar u weet niet waar te beginnen? Wij bieden u handige tips, praktische suggesties en inzichten om u te helpen op weg te gaan. Daarnaast vindt u veel handige weblinks naar beroepsorganisaties, Vecozo, kwaliteitsregisters etc. op Praktische links fysiotherapie.

Overstappen

Denkt u erover om over te stappen naar Medikad? We maken de overstap eenvoudiger. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het overzetten van uw gegevens tot het bieden van training en ondersteuning, we zorgen ervoor dat u zorgeloos en gemakkelijk aan de slag kunt met Medikad. Kijk hier voor meer info.

Medikad op de Mac

Gebruikt u een Mac en wilt u Medikad gebruiken? Hoewel Medikad een Windows-applicatie is, bieden we een oplossing voor Mac-gebruikers met behulp van virtualisatiesoftware zoals Parallels Desktop. Op de pagina ‘Medikad op de Mac‘ vindt u meer informatie hierover.

Demo aanvragen?

Wij nodigen u graag uit voor een demo met een van onze medewerkers. Op deze manier kunt u zien of Medikad aansluit bij uw wensen. Daarnaast bieden wij ook onze software 3 maanden gratis aan. U krijgt dan de volledige versie met alle functionaliteiten tot uw beschikking. Laat hieronder uw contact gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

demo

Demo aanvragen?

Wij nodigen u graag uit voor een demo met een van onze medewerkers. Op deze manier kunt u zien of Medikad aansluit bij uw wensen. Daarnaast bieden wij ook onze software 3 maanden gratis aan. U krijgt dan de volledige versie met alle functionaliteiten tot uw beschikking. Laat hieronder uw contact gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Medikad Nieuws

Nieuwe versie Medikad 8.10

Nieuwe versie Medikad 8.10
Er is weer een nieuwe versie van Medikad beschikbaar. Zie hier de belangrijkste aanpassingen:

Nieuw: WMO standaard is toegevoegd.
Koppeling LDF en PREM via Qualiview werken weer
Nieuwe voorkeursinstelling waardoor bij beveiligd e-mailen zonder SMS nu mogelijk is
Zorgmail: Melding 0 berichten binnengekomen, opgelost
Formulier: Getoonde …

Lees verder »

Nieuwe koppeling: Zorgvraagtypering rapportage

Nieuwe koppeling: Zorgvraagtypering rapportage
Goed nieuws, Medikad is succesvol geïntegreerd met de NZA-Zorgvraagtypering! U kunt vanaf nu gemakkelijk deze verplichte rapportage aanleveren. Met alle vereiste gegevens, zonder de privacy van uw cliënten te schenden.

Zorgvraagtypering is een verplichte rapportage, in een specifiek format, die de NZA eist van zorgverleners …

Lees verder »

Cursus: Medikad beter leren gebruiken

Cursus: Medikad beter leren gebruiken
Heeft u het idee dat u meer uit Medikad zou kunnen halen dan u op dit moment doet? Volg dan 1 van onze cursussen. In zo’n 3 a 4 uur behandelen we de onderwerpen. We laten u zien hoe het werkt, en uiteraard is er …

Lees verder »

Koppelingen met onze fysiotherapie software