Medikad EPD software
voor ergotherapeuten

Software voor Ergotherapeuten

Medikad is een compleet en overzichtelijk softwarepakket voor uw ergotherapie praktijkadministratie. Controleer en beheer moeiteloos uw agenda, verzorg efficiënt uw declaraties en verslaglegging (EPD), en voer de financiële administratie van uw praktijk – alles binnen één softwarepakket. Met Medikad kiest u voor flexibiliteit en gebruiksgemak: u kunt onze software-module voor ergotherapeuten eenvoudig inrichten naar uw eigen manier van werken. Praktische, betaalbare software voor de administratieve ondersteuning van uw ergotherapie-praktijk.

Verslaglegging

U kunt binnen Medikad uw verslaglegging helemaal volgens de ergotherapie-richtlijnen uitvoeren. Volgt u liever uw eigen werkwijze? Ook dat kan – onze EPD software is flexibel in te stellen. Zo maakt u gemakkelijk en in korte tijd uw aantekeningen volgens úw manier van werken. Wilt u daarna een brief of e-mail naar een verwijzer/huisarts maken, dan neemt u uw aantekeningen automatisch over vanuit het EPD met onze handige sjablonen. Zo verstuurt u zonder gedoe of extra typewerk binnen enkele klikken uw brief of e-mail. Medikad software voor ergotherapie: voor u op maat gemaakt!

afb Eenvoudig declareren naar verzekeraar en patiënt

afb DTE (Direct Toegankelijke Ergotherapie

afb Volledige integratie Vecozo

afb Afspraakbevestiging via e-mail en SMS

afb Verslaglegging volgens laatste richtlijn

afbKoppeling Google Agenda

afb Webcamfunctie voor toevoegen audio en video fragmenten

afb Meetinstrumenten zoals PSK, VAS en NRS

afbKoppelingen met Zorgmail, CQ-Index en Zorgvergoeding

afbSpiegelinformatie

Voorbeelden Medikad

“Ik vind Medikad praktisch en duidelijk: als administratiesoftware doet het wat het moet doen, zonder dat je onnodig veel moet klikken of zelf instellen. Vanaf het begin is het contact met MadeWare erg prettig, de mensen van de helpdesk zijn heel klantgericht. Moet er iets aangepast worden in de software, dan pakken ze dat op en zit het in de volgende update.”
“De medewerkers van de helpdesk zijn deskundig, en komen hun beloftes na. Mijn vraag wordt eigenlijk altijd beantwoord, of ik krijg een reactie wanneer ze erop terugkomen. De snelheid van uitvoering is soms echt WOW! Ze houden er rekening mee dat ik een gebruiker ben, geen IT’er – ze leggen de dingen begrijpelijk uit, en nemen de tijd voor je. Als het nodig is, leggen ze het gerust nog een keer uit."

Ervaar Medikad zelf met onze online demonstratie of gratis proefversie

Online Demonstratie

  • ontdek onze EPD software vanaf uw eigen pc/laptop
  • telefonische uitleg tijdens de demo door MadeWare-medewerker
  • tijdsduur is ongeveer 30 – 45 minuten
  • gratis en geheel vrijblijvend

Gratis Proefversie

  • ga zelf aan de slag en probeer Medikad 3 maanden gratis:
  • toegang tot álle functionaliteiten (geen beperkte demo-versie!)
  • volledige en onbeperkte ondersteuning van de helpdesk
  • gratis en geheel vrijblijvend

Ergotherapiepraktijk starten?

Wilt u een ergotherapiepraktijk starten? Kijk voor tips en informatie op onze pagina ‘Ergotherapie Praktijk Starten‘ of download de Checklist. Een overzicht van handige links naar bijv. kwaliteitsregisters en beroepsorganisaties vindt u op Praktische links voor ergotherapie

Medikad op de Mac?

Heeft u interesse in Medikad en heeft u een MAC computer? U kunt probleemloos Medikad vanaf uw MAC gebruiken. Kijk eens op Medikad op de Mac.