illustratie Medikad op een Mac

Medikad op de Mac

Medikad kunt u probleemloos op uw Apple Mac (M1/M2) gebruiken, ook al functioneert Medikad alleen op een Windows systeem. Wij hebben inmiddels een zeer groot aantal Mac gebruikers dat dagelijks met Medikad werkt. Op deze pagina leggen wij uit hoe het werkt.

Parallels Desktop for Mac

Op dit moment werken onze Medikad gebruikers voornamelijk met Parallels Desktop in combinatie met Windows 11. Wanneer u Parallels op uw Apple Mac installeert krijgt u de mogelijkheid om daarna Windows te installeren, zodat u dus ook Medikad kunt installeren. De kosten voor Parallels Desktop bedragen op dit moment 99,99 euro, maar u kunt net als Medikad eerst een gratis proefversie uitproberen. Naast Parallels bestaat er ook nog een aantal verschillende alternatieven, zoals VMware en Virtualbox.

Hoe installeer ik Parallels Desktop?

  • bezoek de pagina van Parallels Desktop
  • selecteer ‘Nu Kopen’ of ‘Nu Proberen’
  • na eventuele aankoop kunt u de software downloaden
  • nadat u de installatie heeft voltooid zal Parallels automatisch Windows 11 installeren
  • zodra u Windows 11 heeft geïnstalleerd kunnen wij voor u Medikad installeren

Demo aanvragen?

Wij nodigen u graag uit voor een demo met een van onze medewerkers. Op deze manier kunt u zien of Medikad aansluit bij uw wensen. Daarnaast bieden wij ook onze software 3 maanden gratis aan. U krijgt dan de volledige versie met alle functionaliteiten tot uw beschikking. Laat hieronder uw contact gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Koppelingen vanuit Medikad