cursus

Leer Medikad beter gebruiken – cursus

Heeft u het idee dat u meer uit Medikad zou kunnen halen dan u op dit moment doet? Volg dan 1 van onze cursussen.

In zo’n 3 a 4 uur behandelen we de onderwerpen. We laten u zien hoe het werkt, en uiteraard is er veel ruimte voor uw vragen.
De onderlinge interactie zien we als een meerwaarde en doen daarom de cursus fysiek op een centraal-gelegen locatie.
De kosten bedragen EUR 175 ex. btw per cursus per deelnemer.
Heeft u interesse? Laat het ons weten door een email te sturen naar “info@madeware.nl”. Geef ook graag aan welke cursus(sen) u zou willen volgen.

Cursusprogramma’s:

1. Medikad in vogelvlucht

In vogelvlucht worden de verschillende onderdelen binnen Medikad doorgenomen: Financiën, correspondentie, EPD en vragenlijsten. Geschikt voor: iedereen die Medikad nog niet zo goed kent.

2. Medikad EPD

In deze sessie staan we uitgebreid stil bij de onderwerpen: EPD, vragenlijsten, werken met standaardzinnen, brieven/e-mails maken, afspraakbevestigingen en -herinneringen versturen. Geschikt voor: alle zorgverleners die graag handiger willen worden in het gebruiken van de EPD-functies.

3. Medikad Financiën

Tijdens deze cursus gaan we in op de onderwerpen: Retourbestanden verwerken, crediteren, inkomsten/uitgaven registeren, herinneringen sturen, Exporteren naar boekhoudpakket en de vele overzichten om inzicht te krijgen. Geschikt voor: praktijkhouders en administratieve ondersteuners die de financiële administratie soepel en vlot willen laten verlopen.
Ik doe graag de cursus?
klik een van de onderstaande cursussen aan als je wilt deelnemen.

Ik heb interesse in een cursus!