Cursus: Medikad beter leren gebruiken

Cursus: Medikad beter leren gebruiken

Heeft u het idee dat u meer uit Medikad zou kunnen halen dan u op dit moment doet? Volg dan 1 van onze cursussen. In zo’n 3 a 4 uur behandelen we de onderwerpen. We laten u zien hoe het werkt, en uiteraard is er veel ruimte voor uw vragen. De onderlinge interactie zien we als een meerwaarde en doen daarom de cursus fysiek op een centraal-gelegen locatie. De kosten bedragen EUR 175 ex. btw per cursus per deelnemer.
Heeft u interesse? Laat het ons weten door een email te sturen naar “info@madeware.nl”. Geef ook graag aan welke cursus(sen) u zou willen volgen.

Ik heb interesse in een cursus!
Cursusprogramma’s:

1. Medikad in vogelvlucht

In vogelvlucht worden de verschillende onderdelen binnen Medikad doorgenomen: Financiën, correspondentie, EPD en vragenlijsten. Geschikt voor: iedereen die Medikad nog niet zo goed kent.

2. Medikad EPD

In deze sessie staan we uitgebreid stil bij de onderwerpen: EPD, vragenlijsten, werken met standaardzinnen, brieven/e-mails maken, afspraakbevestigingen en -herinneringen versturen. Geschikt voor: alle zorgverleners die graag handiger willen worden in het gebruiken van de EPD-functies.

3. Medikad Financiën

Tijdens deze cursus gaan we in op de onderwerpen: Retourbestanden verwerken, crediteren, inkomsten/uitgaven registeren, herinneringen sturen, Exporteren naar boekhoudpakket en de vele overzichten om inzicht te krijgen. Geschikt voor: praktijkhouders en administratieve ondersteuners die de financiële administratie soepel en vlot willen laten verlopen.

Ik heb interesse in een cursus 

0