Nieuwe koppeling: Zorgvraagtypering rapportage

Nieuwe koppeling: Zorgvraagtypering rapportage

Goed nieuws, Medikad is succesvol geïntegreerd met de NZA-Zorgvraagtypering! U kunt vanaf nu gemakkelijk deze verplichte rapportage aanleveren. Met alle vereiste gegevens, zonder de privacy van uw cliënten te schenden.

honos

Zorgvraagtypering is een verplichte rapportage, in een specifiek format, die de NZA eist van zorgverleners in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en Forensische Zorg (FZ). Ons Medikad-team begrijpt dat dit soort rapportage-verplichtingen niet het leukste onderdeel van uw werk is. Daarom zetten we ons dagelijks in om deze administratieve processen zo moeiteloos mogelijk te maken.

We hebben de koppeling zo gemaakt dat onze GGZ-klanten via Medikad de benodigde gegevens op een efficiënte manier rechtstreeks kunnen aanleveren aan het NZA Zorgvraagtypering-platform. Hiermee voldoen ze aan hun rapportage-verplichting, en voorkomen ze boetes vanuit de NZA. Natuurlijk zorgt de koppeling ervoor dat er geen persoonsgebonden cliëntgegevens worden meegestuurd, zoals NAW, geboortedatum of bsn.

0