Online vragenlijsten verzenden

Medikad uitgebreid met Online Vragenlijsten

Met de lancering van Medikad-versie 8.4 kun je nu ook vragenlijsten beveiligd e-mailen naar de cliënt. Die kan ze in eigen tijd invullen. De antwoorden komen daarna vanzelf in het Medikad-EPD, de scores worden overzichtelijk in een grafiek getoond.

De vragenlijsten worden verstuurd via onze online-communicatie-applicatie “MijnZorgAanbieder”. Kijk op onze speciale MijnZorgAanbieder-pagina voor meer informatie.

afb

Welke online vragenlijsten zitten in Medikad?

Op dit moment hebben we alle vragenlijsten die Chronisch ZorgNet (fysiotherapie) gebruikt voor de richtlijn COPD, Hart, Osteoporose en vaten. Voor de GGZ hebben we SQ48 en CQi van Akwa. En voor Mammacare het tevredenheidsonderzoek.

Een overzicht van de beschikbare vragenlijsten vind je op MijnZorgaanbieder. In de nabije toekomst voegen we zeker nog meer vragenlijst toe. Houd onze updates in de gaten. Behoefte aan maatwerk formulieren? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Aanvragen?

Bel/e-mail de Helpdesk als je de nieuwe Online Vragenlijsten-module of een abonnement op MijnZorgAanbieder wil aanvragen.

0