mobile ready chiropractie software Probeer Medikad 3 maanden gratis Klik Hier Klik Hier

 

Software voor Chiropractie

Medikad – Software voor Chiropractie is een compleet en overzichtelijk softwarepakket voor uw patiënt- en praktijkadministratie. In het EPD voert u patiëntgegevens met slechts enkele muisklikken in of werkt deze bij. En in één oogopslag kunt u de belangrijkste administratieve aspecten van uw praktijk overzien. Ons software voor chiropractie is praktisch, effectief én betaalbaar. Daarnaast heeft u de beschikking over een helpdesk die u begeleidt en altijd voor u klaar staat.

Wij denken met u mee!

Wij werken graag nauw samen met onze chiropractoren en proberen waar nodig uw wensen in onze software te verwerken. Voorbeelden hiervan zijn ‘factureren per e-mail’, het maken van ‘betalingsherinneringen’, ‘afspraakbevestigingen via email’, controle op verzekeringsrecht en het koppelen van bestanden (röntgenscans) aan patiënten. Indien u nog een andere wensen heeft, laat het ons weten.


 

Functionaliteiten Medikad

Algemeen

Functionaliteiten voor chiropractie

  • Factuur per email
  • Verslaglegging op maat
  • Upload röntgenfoto’s
  • Koppeling pinpad

 

Voorbeelden Medikad

 

ANDREA VAN DER SLUIJS, Het Behandelpunt Beuningen: “Wat betreft de helpdesk, daar kan ik kort over zijn, gewoon super. De personen die ik aan de lijn krijg zijn allemaal vriendelijk. Toen ik het programma nog niet goed kende, werd er alle tijd voor me genomen. Maar ook nu, als ik bel dan wordt er meteen meegekeken.” LEES VERDER…


 

Ervaar het zelf: 3 maanden gratis Medikad!

Probeer Medikad nu drie maanden uit met onze gratis proefversie.

  • toegang tot alle functionaliteiten (geen demo-versie!)
  • volledige ondersteuning van de helpdesk
  • gratis en geheel vrijblijvend

Ter info: MadeWare zal uw gegevens nooit zonder overleg met andere partijen delen.

 

Overstappen van uw huidige EPD?

Wilt u overstappen van uw huidige EPD software pakket naar Medikad? MadeWare heeft veel ervaring met het overzetten van gegevens vanuit verschillende programma’s. Bezoek onze pagina ‘Overstappen‘ voor meer info.

Medikad op de Mac?

Heeft u interesse in Medikad en heeft u een MAC computer? U kunt probleemloos Medikad vanaf uw MAC gebruiken. Kijk eens op ‘Medikad op de Mac‘.