mobile ready acupunctuur software Probeer Medikad 3 maanden gratis Klik Hier Klik Hier

 

Software voor Acupunctuur

Medikad – software voor Acupunctuur is een compleet en gebruiksvriendelijk EPD-pakket. Patiëntgegevens zijn in het EPD eenvoudig bij te werken, facturen verstuurt u met een paar kliks naar de patiënt of relevante organisatie. Met onze handige rapportages overziet u in één oogopslag de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen van uw acupunctuurpraktijk. Medikad biedt acupuncturisten slimme software voor een efficiënte praktijkadministratie.

Eenvoudig en op maat

U kunt in Medikad uw verslaglegging geheel volgens uw eigen werkwijze inrichten. Medikad is namelijk eenvoudig aan te passen aan uw manier van werken. Met de ingebouwde sjablonen stuurt u snel en eenvoudig gepersonaliseerde brieven/e-mails. Samen met onze financiële administratie-module biedt Medikad u een alles-in-één softwarepakket. Overzichtelijk en gemakkelijk. Wij werken graag nauw samen met onze klanten en proberen uw wensen in onze software te verwerken.


 

Medikad in het kort

Algemeen

  • Facturatie flexibel in te stellen (patiënten of relaties)
  • Uitgebreide verslaglegging (EPD)
  • Koppeling met Google Agenda
  • Financiële administratie
  • Correspondentie met sjablonen

Acupunctuur


 

Voorbeelden Medikad

 

ANDREA VAN DER SLUIJS, Het Behandelpunt Beuningen: “Wat betreft de helpdesk, daar kan ik kort over zijn, gewoon super. De personen die ik aan de lijn krijg zijn allemaal vriendelijk. Toen ik het programma nog niet goed kende, werd er alle tijd voor me genomen. Maar ook nu, als ik bel dan wordt er meteen meegekeken.” LEES VERDER…


 

Ervaar het zelf: 3 maanden gratis Medikad!

Probeer Medikad nu drie maanden gratis:

  • toegang tot alle functionaliteiten (geen demo-versie!)
  • volledige ondersteuning van de helpdesk
  • gratis en geheel vrijblijvend

Ter info: MadeWare zal uw gegevens nooit zonder overleg met andere partijen delen.

 

Overstappen van uw huidige EPD?

Wilt u overstappen van uw huidige EPD software pakket naar Medikad? MadeWare heeft veel ervaring met het overzetten van gegevens vanuit verschillende programma’s. Bezoek onze pagina ‘Overstappen‘ voor meer info.

Medikad op de Mac?

Heeft u interesse in Medikad en heeft u een MAC computer? U kunt probleemloos Medikad vanaf uw MAC gebruiken. Kijk eens op ‘Medikad op de Mac‘.