Verslaglegging

Verslaglegging van uw behandelingen verwerkt u eenvoudig in Medikad. Ons elektronisch patiëntendossier – het EPD – heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface. Met onze medische administratiesoftware kunt u namelijk alles vanuit één scherm benaderen. Alle patiëntinformatie wordt gebundeld in het EPD. Bovendien kunt u eigen bestanden toevoegen aan de patiëntgegevens en speciaal op maat formulieren maken, die aansluiten bij uw wensen.

Impressie verslaglegging in Medikad

Aantekeningen

Per zorgverlener kunt u instellen welke richtlijn u wilt gebruiken. Dit kan de richtlijn zijn van uw beroepsgroep, zoals fysiotherapie, ergotherapie, psychologie en logopedie. Uw Medikad EPD-gedeelte toont dan de verslagindeling conform die richtlijn.

Formulieren

Met de formulieren (meetinstrumenten) geeft u een extra dimensie aan uw patiëntverslaglegging. Medikad bevat vele standaardformulieren, o.a. Intake, Lysholm, en de Vas-scale.

Bestanden

Door het toevoegen van bestanden aan een patiëntdossier maakt u de patiëntverslaglegging zo compleet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan röntgenfoto’s, PDF-rapporten, voortgangs-formulieren, audio-opnames, video-opnames, en nog veel meer.

Overzicht

Door de tabbladen heeft u een goed overzicht van de patiëntstatus. U ziet alle afspraken, maar ook de brieven naar de huisarts en wat u heeft vastgelegd in het verslag. Informatie over behandelingen door uw collega’s vindt u ook terug in hetzelfde patiëntdossier. Hierdoor heeft u snel een compleet inzicht hoe uw patiënt er voor staat.

 

           << financieel | communicatie >>

 
  • “Voorheen werkte ik met software fysiotherapie welke erg duur en complex was, met weinig aandacht voor mij als klant. Bij Madeware staat de klant voorop. Dat vind ik een groot pluspunt!”–Martijn van Zadelhoff, Fysiotherapie Ruurlo- Maatschap van Zadelhoff

  • Software fysiotherapie van Medikad is uitgebreid en tegelijkertijd overzichtelijk en logisch. Ben met name ook heel tevreden over de bijzonder vlotte en klantgerichte service. Top!”–Gijs Tecklenburg, Train the Brain

In onze cursussen en workshops maken we Medikad-gebruikers verder vertrouwd met de module Verslaglegging en andere modules binnen Medikad. Indien u geïnteresseerd bent in een workshop, meldt u dan aan via dit aanmeldformulier.