mobile ready Probeer Medikad 3 maanden gratis Klik Hier Klik Hier

 

EPD software voor GGZ

Medikad is een EPD software voor GGZ, zowel Basis- als gespecialiseerde GGZ, en Jeugdzorg.  Het is een compleet en gebruiksvriendelijk softwarepakket voor uw patiënt- en praktijkadministratie. U verwerkt eenvoudig uw behandelplan, de voortgang en patiëntgegevens in het EPD-deel. Declaraties verstuurt u snel en efficiënt naar uw patiënt of de gemeente. In de rapportage-tool ziet u in één oogopslag hoe uw praktijk zich ontwikkelt. Medikad software voor GGZ en Jeugdzorg is flexibel en richt zich naar úw manier van werken. Ook geschikt voor vrijgevestigde psychologen.

Medikad voor GGZ : altijd in ontwikkeling…

Er is de laatste jaren veel veranderd voor psychologen en zorgspecialisten in de jeugdzorg. Met name op het gebied van declareren en het aanleveren van gegevens zijn de wijzigingen ingrijpend en veelvuldig. Medikad ondersteunt u daar volledig bij. Onze software ontwikkelt steeds mee met de veranderingen in de GGZ-branche, zoals de invoering van het nieuwe zorgprestatiemodel en het werken met budgetruimte.  Wilt u weten wat onze EPD software voor GGZ en Jeugdzorg voor u kan doen? We laten het graag zien in een live-demo.


 

Medikad ondersteunt verschillende GGZ-processen:

  • Basis GGZ (volledige integratie met Vecozo)
  • Gespecialiseerde GGZ (volledige integratie met Vecozo)
  • Jeugdzorg (op maat declareren naar gemeentes)
  • Gespecialiseerde Jeugdzorg (op maat declareren naar gemeentes)

 

Voorbeelden Medikad voor GGZ

 

Reviews van onze GGZ klanten:

IPZO – Jan van den Berg: “Onze psychologiepraktijk werkt al jaren met Medikad. Ik moet er niet aan denken om zonder het programma te werken. Het zorgt voor structuur in onze EPD-administratie – wat erg fijn is bij een grote praktijk als de onze, alle dossierinformatie is makkelijk te vinden en op te zoeken. Medikad is aanpasbaar aan ónze manier van werken. Het MadeWare-team is flexibel en blijft Medikad doorontwikkelen voor ons psychologen.”

Marcia Kinder- & Jeugdpsychologie – Marcia van Geel: “Ik zocht een administratiesoftware dat gebruiksvriendelijk was en geen onnodige dingen bevat. Medikad is eenvoudig en overzichtelijk. Het doet precies wat het moet doen – het is software zonder poespas. En heb ik een vraag, dan bel ik met de helpdesk en krijg ik duidelijk antwoord. Ik vind het heel fijn dat ik al jaren dezelfde club mensen aan de telefoon krijg, dat voelt vertrouwd. Ontbreekt er iets of wil ik iets aanpassen in de software, dan bekijken ze welk maatwerk mogelijk is. Er wordt met je meegedacht en zaken worden voor je opgelost. Heel prettig dat die service gewoon in je abonnement zit.”

BEKIJK MEER REVIEWS


 

Ervaar het zelf: 3 maanden gratis Medikad!

Probeer Medikad voor GGZ en Jeugdzorg drie maanden gratis:

    • toegang tot alle functionaliteiten (geen demo-versie!)
    • volledige ondersteuning van de helpdesk
    • gratis en geheel vrijblijvend

Ter info: MadeWare zal uw gegevens nooit zonder overleg met andere partijen delen.

 

Overstappen naar andere EPD software?

Wilt u overstappen van uw huidige EPD software naar Medikad? MadeWare heeft veel ervaring met het overzetten van gegevens vanuit verschillende programma’s. Bezoek onze pagina ‘Overstappen‘ voor meer info.

Medikad op de Mac?

Heeft u interesse in Medikad en heeft u een MAC computer? U kunt probleemloos Medikad vanaf uw MAC gebruiken. Kijk eens op ‘Medikad op de Mac‘.