Software voor GGZ Psychologie

Medikad-software voor GGZ, Psychologie en Jeugdzorg is een compleet en zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket voor uw patiënt- en praktijk-administratie. Patiëntgegevens werkt u eenvoudig bij in het EPD, facturen verstuurt u met een paar kliks naar uw patiënt of de gemeente. Met onze handige rapportages overziet u in één oogopslag de belangrijkste administratieve aspecten van uw praktijk. Medikad-software voor GGZ, Psychologie en Jeugdzorg kunt u eenvoudig inrichten naar uw manier van werken. Ook geschikt voor vrijgevestigde psychologen.

Altijd in ontwikkeling…

Er is de laatste jaren veel veranderd voor psychologen en in de jeugdzorg. Met name op het gebied van declareren en het aanleveren van gegevens. Medikad ondersteunt u daarbij. Onze software ontwikkelt steeds mee met de veranderingen in de GGZ-branche, zoals de invoering van het nieuwe zorgprestatiemodel.  Wilt u weten wat onze software voor GGZ, Psychologie en Jeugdzorg voor u kan doen? We laten het graag zien in een live-demo.


 

Medikad ondersteunt verschillende GGZ-processen:

 • Basis GGZ (volledige integratie met Vecozo)
 • Gespecialiseerde GGZ (volledige integratie met Vecozo)
 • Jeugdzorg (declareren naar gemeentes)
 • Gespecialiseerde Jeugdzorg (declareren naar gemeentes)
 • Koppeling SVR (exporteer gegevens voor de stichting SVR)
 • Koppeling DIS (exporteer gegevens voor het DIS portaal)
 • Formulieren (o.a. SQ48)
 • Budget beheersing (per verzekeraar/gemeente)
 • Afspraakbevestigingen en -herinneringen sturen via e-mail/sms

 

Voorbeelden Medikad

Gebruikt u momenteel een ander EPD software pakket en overweegt u over te stappen?
Op onze pagina Overstappen vindt u informatie over de mogelijkheden.

 

Reviews van onze GGZ – psychologieklanten:

IPZO – Jan van den Berg: “Onze psychologiepraktijk werkt al jaren met Medikad. Ik moet er niet aan denken om zonder het programma te werken. Het zorgt voor structuur in onze EPD-administratie – wat erg fijn is bij een grote praktijk als de onze, alle dossierinformatie is makkelijk te vinden en op te zoeken. Medikad is aanpasbaar aan ónze manier van werken. Het MadeWare-team is flexibel en blijft Medikad doorontwikkelen voor ons psychologen.”

Marcia Kinder- & Jeugdpsychologie – Marcia van Geel: “Ik zocht een administratiesoftware dat gebruiksvriendelijk was en geen onnodige dingen bevat. Medikad is eenvoudig en overzichtelijk. Het doet precies wat het moet doen – het is software zonder poespas. En heb ik een vraag, dan bel ik met de helpdesk en krijg ik duidelijk antwoord. Ik vind het heel fijn dat ik al jaren dezelfde club mensen aan de telefoon krijg, dat voelt vertrouwd. Ontbreekt er iets of wil ik iets aanpassen in de software, dan bekijken ze welk maatwerk mogelijk is. Er wordt met je meegedacht en zaken worden voor je opgelost. Heel prettig dat die service gewoon in je abonnement zit.”

BEKIJK MEER REVIEWS


 

Ervaar het zelf: 3 maanden gratis Medikad!

Probeer Medikad drie maanden gratis, of volg een live online demonstratie met een van onze medewerkers.

  • toegang tot alle functionaliteiten (geen demo-versie!)
  • volledige ondersteuning van de helpdesk
  • gratis en geheel vrijblijvend

Ter info: MadeWare zal uw gegevens nooit zonder overleg met andere partijen delen.