Probeer Medikad
3 maanden gratis!
Of maak gebruik van onze online demonstratie

Complete EPD en praktijkadministratie

Medikad is praktische, betaalbare EPD software voor vrijgevestigde GGZ professionals, zowel bGGZ als sGGZ. Het is een compleet en zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket. Verslaglegging, financiële administratie en uw communicatie met cliënt/verwijzer houdt u gemakkelijk bij. Declaraties verstuurt u snel en eenvoudig naar de verzekeraar of uw cliënt. Koppelt u uw boekhoudpakket, dan heeft u uw complete praktijkadministratie op 1 plek.

Praktische EPD software voor GGZ

Medikad wordt op maat ingericht voor uw praktijk en werkwijze. U krijgt naast de standaard richtlijnen ook vragenlijsten zoals SQ48, CQi, Honos en 4DKL. Bovendien is Medikad geschikt voor contractvrije GGZ professionals, zowel bGGZ als sGGZ. Werkt u in de sGGZ, dan kunt u declareren volgens het DBC systeem. Met de handige selectiemenu’s in Medikad verwerkt u snel en eenvoudig uw tijdregistratie en declaraties volgens het ZorgPrestatieModel.

afb Agenda met koppeling Google Agenda

afb Compleet EPD systeem, eenvoudige verslaglegging

afb Vecozo: voor GGZ (basis en gespecialiseerd) en jeugdzorg

afb  Financiële administratie

afb Beveiligd e-mailen via Zorgmail

  afb Templates voor brieven, e-mails en zorgmail

afb Vragenlijsten geïntegreerd (o.a. SQ48, CQi, Honos)

afb Afspraakbevestigingen en -herinneringen via e-mail/sms

Voorbeelden Medikad voor GGZ

"Ik kreeg een controle van de gemeente, om te zien of mijn boekhouding wel klopt. Het was fijn dat ik de gegevens zo uit Medikad kon uitdraaien en aanleveren. Het verwijderen van de privacygevoelige informatie was het meeste werk. Met Medikad kan ik goed mijn praktijkadministratie doen. De onderzoeker gaf mij het compliment dat alle informatie er netjes en overzichtelijk uitzag; dat zien ze wel eens anders."
Postitieve Psychologie Drimmelen
INEKE NELISSEN
Positieve Psychologie Drimmelen
“Medikad is eenvoudig en overzichtelijk. Het doet precies wat het moet doen – het is software zonder poespas. En heb ik een vraag, dan bel ik met de helpdesk en krijg ik duidelijk antwoord. Ik vind het heel fijn dat ik al jaren dezelfde club mensen aan de telefoon krijg, dat voelt vertrouwd. Ontbreekt er iets of wil ik iets aanpassen in de software, dan bekijken ze welk maatwerk mogelijk is. Er wordt met je meegedacht en zaken worden voor je opgelost.”
Marcia Kinder en Jeugdpsychologie
MARCIA VAN GEEL
Marcia Kinder- & Jeugdpsychologie
"Onze psychologiepraktijk werkt al jaren met Medikad. Ik moet er niet aan denken om zonder het programma te werken. Het zorgt voor structuur in onze EPD-administratie – wat erg fijn is bij een grote praktijk als de onze, alle dossierinformatie is makkelijk te vinden en op te zoeken. Medikad is aanpasbaar aan ónze manier van werken. Het MadeWare-team is ontzettend flexibel en blijft Medikad doorontwikkelen voor ons psychologen.”
IPZO
JAN VAN DEN BERG
IPZO

Ervaar Medikad zelf met onze online demonstratie of gratis proefversie

Online Demonstratie

  • ontdek onze software tijdens een rondleiding
  • vanaf uw eigen pc/laptop
  • tijdsduur is ongeveer 20 – 45 minuten
  • gratis en geheel vrijblijvend

Gratis Proefversie

  • ga zelf aan de slag en probeer Medikad 3 maanden gratis
  • toegang tot álle functionaliteiten (geen beperkte demo-versie!)
  • volledige en onbeperkte ondersteuning van de helpdesk
  • gratis en geheel vrijblijvend

Psychologie praktijk starten?

Wilt u een GGZ praktijk starten? Kijk voor tips en informatie op onze pagina ‘GGZ Praktijk Starten‘ of download de Checklist. Een overzicht van handige links naar bijv. kwaliteitsregisters en beroepsorganisaties vindt u op Praktische links voor GGZ Praktijken

Medikad software op de Mac?

U kunt probleemloos Medikad vanaf uw Mac gebruiken. Kijk eens op ‘Medikad op de Mac‘.