mobile ready software ergotherapie Probeer Medikad 3 maanden gratis Klik Hier Klik Hier

 

Software voor Ergotherapeuten

Medikad is een compleet en overzichtelijk softwarepakket voor uw ergotherapie praktijkadministratie. Controleer en beheer moeiteloos uw agenda, verzorg efficiënt uw declaraties en verslaglegging (EPD), en voer de financiële administratie van uw praktijk – alles binnen één softwarepakket. Met Medikad kiest u voor flexibiliteit en gebruiksgemak: u kunt onze software-module voor ergotherapeuten eenvoudig inrichten naar uw eigen manier van werken. Praktische, betaalbare software voor de administratieve ondersteuning van uw ergotherapie-praktijk.

Verslaglegging

U kunt binnen Medikad uw verslaglegging helemaal volgens de ergotherapie-richtlijnen uitvoeren. Volgt u liever uw eigen werkwijze? Ook dat kan – onze EPD software is flexibel in te stellen. Zo maakt u gemakkelijk en in korte tijd uw aantekeningen volgens úw manier van werken. Wilt u daarna een brief of e-mail naar een verwijzer/huisarts maken, dan neemt u uw aantekeningen automatisch over vanuit het EPD met onze handige sjablonen. Zo verstuurt u zonder gedoe of extra typewerk binnen enkele klikken uw brief of e-mail. Medikad software voor ergotherapie: voor u op maat gemaakt!


 

Functionaliteiten Medikad voor ergotherapeuten

Algemeen

Ergotherapie

 • DTE (Direct Toegankelijke Ergotherapie)
 • Google Agenda (inzage afspraken via uw mobiel/tablet)
 • Verslaglegging volgens richtlijnen
 • Webcamfunctie voor toevoegen van audio en video fragmenten
 • Spiegelinformatie

 

Voorbeelden Medikad

 
Ergotherapiepraktijk STIP, Esther de Haan: “Ik vind Medikad praktisch en duidelijk: als administratiesoftware doet het wat het moet doen, zonder dat je onnodig veel moet klikken of zelf instellen.
Vanaf het begin is het contact met MadeWare erg prettig, de mensen van de helpdesk zijn heel klantgericht. Moet er iets aangepast worden in de software, dan pakken ze dat op en zit het in de volgende update.”

Twentergo – Caroline Edelbroek: “De snelheid waarmee de helpdesk je ondersteunt, is echt WOW!” “De medewerkers van de helpdesk zijn deskundig, en komen hun beloftes na. Mijn vraag wordt eigenlijk altijd beantwoord, of ik krijg een reactie wanneer ze erop terugkomen. De snelheid van uitvoering is soms echt WOW! Ze houden er rekening mee dat ik een gebruiker ben, geen IT’er – ze leggen de dingen begrijpelijk uit, en nemen de tijd voor je. Als het nodig is, leggen ze het gerust nog een keer uit. Ik vind Medikad overzichtelijk, het EPD-deel werkt prettig en het declaratieproces loopt soepel. Voor handelingen die je niet zo vaak doet, is het soms wel eens even zoeken. Maar een telefoontje naar de helpdesk is genoeg, dan helpen ze me direct op weg.”

BEKIJK MEER REVIEWS


 

Ervaar het zelf: 3 maanden gratis Medikad!

Probeer Medikad drie maanden gratis:

  • toegang tot alle functionaliteiten (geen demo-versie!)
  • volledige ondersteuning van de helpdesk
  • gratis en geheel vrijblijvend

Ter info: MadeWare zal uw gegevens nooit zonder overleg met andere partijen delen.

 

Overstappen van uw huidige EPD?

Wilt u overstappen van uw huidige EPD software pakket naar Medikad? MadeWare heeft veel ervaring met het overzetten van gegevens vanuit verschillende programma’s. Bezoek onze pagina ‘Overstappen‘ voor meer info.

Medikad op de Mac?

Heeft u interesse in Medikad en heeft u een MAC computer? U kunt probleemloos Medikad vanaf uw MAC gebruiken. Kijk eens op ‘Medikad op de Mac‘.