Software Ergotherapie

Medikad is een compleet en overzichtelijk softwarepakket. Patiëntgegevens van uw praktijk zijn slechts enkele muisklikken van u verwijderd en binnen één oogopslag kunt u de belangrijkste administratieve aspecten van uw praktijk overzien. Onze software ergotherapie is in vergelijking met andere aanbieders het meest gunstig geprijsd. Daarnaast heeft u de beschikking over een helpdesk die u begeleidt en altijd voor u klaar staat.

Verslaglegging (Ergo 2016)

U kunt binnen Medikad uw verslaglegging helemaal volgens de richtlijnen van 2016 uitvoeren. Ook kunt u alle verschillende stappen aanpassen, zodat u gemakkelijk in korte tijd uw aantekeningen kunt maken. Indien u een brief of email naar een verwijzer/huisarts wilt maken kunt u al uw aantekeningen automatisch importeren. Hierdoor kunt u feitelijk binnen enkele klikken een brief of email versturen. Software ergotherapie op maat gemaakt!


 

Functionaliteiten Medikad

Algemeen

Ergotherapie

  • DTE (Direct Toegankelijkheid Ergotherapie)
  • Google Agenda (inzage afspraken online via mobiel/tablet)
  • Verslaglegging volgens richtlijnen
  • Spiegelinformatie

 

Voorbeelden Medikad

 
Ergotherapiepraktijk STIP, Esther de Haan: “Ik vind Medikad praktisch en duidelijk: als administratiesoftware doet het wat het moet doen, zonder dat je onnodig veel moet klikken of zelf instellen.
Vanaf het begin is het contact met MadeWare erg prettig, de mensen van de helpdesk zijn heel klantgericht. Moet er iets aangepast worden in de software, dan pakken ze dat op en zit het in de volgende update.”

Twentergo – Caroline Edelbroek: “De snelheid waarmee de helpdesk je ondersteunt, is echt WOW!” “De medewerkers van de helpdesk zijn deskundig, en komen hun beloftes na. Mijn vraag wordt eigenlijk altijd beantwoord, of ik krijg een reactie wanneer ze erop terugkomen. De snelheid van uitvoering is soms echt WOW! Ze houden er rekening mee dat ik een gebruiker ben, geen IT’er – ze leggen de dingen begrijpelijk uit, en nemen de tijd voor je. Als het nodig is, leggen ze het gerust nog een keer uit. Ik vind Medikad overzichtelijk, het EPD-deel werkt prettig en het declaratieproces loopt soepel. Voor handelingen die je niet zo vaak doet, is het soms wel eens even zoeken. Maar een telefoontje naar de helpdesk is genoeg, dan helpen ze me direct op weg.”

BEKIJK MEER REVIEWS


 

Ervaar het zelf: 3 maanden gratis Medikad!

Probeer nu gratis drie maanden Medikad of doe de demonstratie met een van onze medewerkers.

    • toegang tot alle functionaliteiten (geen demo-versie!)
    • volledige ondersteuning van de helpdesk
    • gratis en geheel vrijblijvend

Ter info: MadeWare zal uw gegevens nooit zonder overleg met andere partijen delen.