google

Google Agenda

Google Agenda is een online agenda, een gratis service van Google die u kunt gebruiken als u een Google-account heeft. Medikad kan een koppeling met Google Agenda maken. U kunt dan al uw afspraken in Medikad synchroniseren met uw Google Agenda. Zo heeft u ook zicht op uw afspraken, als u onderweg bent.

Medikad maakt een tweede Google-agenda waarin uw afspraken komen te staan, deze kunnen dan vanuit Medikad en Google agenda worden aangepast en verwijderd. Deze koppeling tussen Medikad en Google Agenda wordt op aanvraag geregeld, en is inbegrepen in uw Medikad-licentie.

mz

Mijn Zorgaanbieder

Met de online dienst MijnZorgaanbieder van MadeWare kunt u geautomatiseerd afspraakbevestigingen en -herinneringen versturen aan uw patiënten, per e-mail of sms. Ook kunt u veelgebruikte formulieren online versturen naar uw patiënten, zoals VAS, PSK, SQ48. Dit is een extra module, die u tegen betaling kunt afsluiten bij uw Medikad-abonnement. Op MijnZorgaanbieder leest u er meer over.

zm

Zorgmail

Met ZorgMail kunt u privacygevoelige informatie veilig elektronisch uitwisselen met uw patiënten of hun verwijzers. Of het nu gaat om behandelverslagen, verwijsbrieven, formulieren of foto’s – u kunt het digitaal versturen op een veilige manier. Het is tevens mogelijk om binnen Medikad uw eigen email adres te koppelen aan de Zorgmail module, op deze manier kunt u nog veiliger emailen. Neem contact met ons op om uw Zorgmail-account te laten koppelen aan Medikad.

zv

Zorgvergoeding

Dankzij de koppeling met Zorgvergoeding kunt u de polisvoorwaarden checken van uw patiënt, en nagaan wat de vergoedingsruimte van diens verzekering is voor uw behandeling. Snel en eenvoudig.