Uw financiële administratie met Medikad

De financiële administratie van uw zorgpraktijk doet u eenvoudig en effectief met Medikad. Registreer uw inkomsten en uitgaven, verstuur betalingsherinneringen, importeer uw bankmutaties en krijg inzage in uw BTW- en betalingsoverzichten. Heeft u uw facturatie uitbesteed aan een factoringsmaatschappij (Fa-med, Nota Collect, etc) ? Ook dat is geen probleem in Medikad.

De belangrijkste onderdelen uit de financiële administratie module in Medikad:

Facturatie

Factureer rechtstreeks naar de zorgverzekeraar, uw patiënt of naar een relatie, via e-mail of print.

Retourbestanden

Krijg een duidelijke inzage in de stand van uw declaraties door het ophalen van de retourbestanden bij Vecozo. Met de ingebouwde koppeling in Medikad heeft u deze informatie beschikbaar met slechts één-druk-op-de-knop.


Inkomsten en uitgaven

Gebruikt u internetbankieren? Importeer uw mutaties eenvoudig in ons zelflerende systeem.

Financiële overzichten

Alle financiële mutaties gegroepeerd op kostenplaats in één overzicht. Krijg gemakkelijk inzicht in het verloop van inkomsten en uitgaven.


 

           << agenda | verslaglegging >>

 
  • “Voorheen werkte ik met software fysiotherapie welke erg duur en complex was, met weinig aandacht voor mij als klant. Bij Madeware staat de klant voorop. Dat vind ik een groot pluspunt!”–Martijn van Zadelhoff, Fysiotherapie Ruurlo- Maatschap van Zadelhoff

  • Software fysiotherapie van Medikad is uitgebreid en tegelijkertijd overzichtelijk en logisch. Ben met name ook heel tevreden over de bijzonder vlotte en klantgerichte service. Top!”–Gijs Tecklenburg, Train the Brain